download

ShaoXing Starke Textile Co., Ltd.

SHAOXING STARKE TEXTILE CO., LTD didirikeun taun 2008, khusus kana lawon rajutan sareng lawon anyaman.
Diajar deui
about

Tentang Kami

Unggal perusahaan ngagaduhan budaya masing-masing. Starke salawasna taat kana filsafat penjualanna, "Palanggan Mimiti, Hayang maju". Dumasar kana prinsip "kajujuran Mimiti", kami ngawangun kerjasama win-win sareng konsumén anu kami hormati, sareng damel babarengan pikeun ngahontal kasuksésan palanggan sareng nyiptakeun mérek terkenal "STARKE"!

  • download
download
212
wool
2122
bass
06745d81
7544b1af2bcddcd84ccdf0d26c017989.jpeg
610ae67b81b512b24bd0572e04509cb7
717effab54eaeb4e3669ab5eef12973e
f4dbf73835789c2d084fe4f20a331bd6
feile
122
sainsb